loopbaancoaching-slide-outplacement

Wij bellen jou!

Ons outplacementtraject is heel intensief maar

bovenal zeer doel- en resultaatgericht

Heeft uw medewerker te maken met een reorganisatie en wilt u als werkgever dat uw medewerker goed terecht komt? Wij begeleiden uw organisatie graag bij dit traject. Het is een intensief traject, waarbij we samen met uw medewerker op zoek gaan naar mogelijkheden.

In een periode van 6 maanden vinden er 12 individuele gesprekken plaats. Wij werken altijd vanuit een één-op-één-begeleiding. Dit is een intensief traject. Iedereen krijgt hierdoor de persoonlijke aandacht die hij verdient, maar deze aanpak is bovenal zeer doel- en resultaatgericht. Deze gesprekken zijn als volgt onder te verdelen:

Terugblik
Een reorganisatie kan een grote impact hebben. Uiteraard staan we hierbij stil, want iemand kan pas met een frisse blik vooruit kijken als het verleden goed is afgesloten.

 

Zelfanalyse
Waar krijgt uw medewerker energie van? Waar is hij goed in? Belangrijk, want als iemand er weer zin in heeft, dan is de kans van slagen van het loopbaantraject vele malen groter. Het is vooral de medewerker die tijdens dit intensieve loopbaantraject aan de slag gaat.

Marktoriëntatie
In welke werkomgeving functioneert iemand het best? Wat vindt hij belangrijk aan zijn nieuwe werkomgeving?

Marktbenadering
Hoe kunnen de opgedane inzichten worden omgezet in een actieplan? Waar liggen de kansen? Hoe ga ik goed voorbereid de markt op? We gaan o.a. aan de slag met CV, sollicitatiebrief, social media, netwerkgesprekken en sollicitatiegesprekken.