loopbaancoaching-slide-outplacement

Wij bellen jou!

Wat zeggen anderen over ons?

Duurzame Inzetbaarheid bij Gemeente Bergen
"Voor ons beleid voor duurzame inzetbaarheid wilden wij graag weten in welke mate dit onderwerp leefde bij de medewerkers. Wat is hun gevoel bij dit onderwerp, welke rol zien ze hierin voor zichzelf en wat verwachten ze van de organisatie? Wij hebben bewust gekozen om deze gesprekken te laten voeren door een onafhankelijke partij, zodat de medewerkers de ruimte voelden om alles te kunnen zeggen. Voor dit onderzoek hebben wij voor Hugo van Energie-Lab.
Hugo heeft zichzelf gepresenteerd op de vitaalmiddag die we in de gemeente Bergen hebben georganiseerd. Hier heeft hij laten zien dat hij met zijn communicatieve vaardigheden, social skills en humor gemakkelijk met mensen een gesprek voert.
De gesprekken met de medewerkers verliepen uitstekend. Hugo heeft laten zien met diverse persoonlijkheden en achtergronden om te kunnen gaan. De feedback van de medewerkers was dan ook zeer positief. Een prettige gesprekspartner die de juiste vragen weet te stellen. Hij schept vertrouwen waardoor zij gemakkelijker zaken aan durven te geven. Hij neemt zijn gesprekspartners serieus en weet daarbij een ontspannen sfeer te creëren.
Als eindproduct heeft Hugo een rapport opgeleverd. Een helder verhaal waarin hij een samenvatting geeft van de reacties van de medewerkers. Op basis van deze bevindingen heeft Hugo aanbevelingen gedaan die wij in Bergen nu uit gaan werken. Met dit rapport hebben wij de gewenste input verkregen voor de ontwikkeling van ons beleid. Hugo is nog steeds betrokken bij de ontwikkeling van dit beleid en heeft zich bij ons ook bewezen als stevige sparringpartner.
Ik beveel Hugo aan voor elke organisatie die bezig is of plannen heeft om duurzame inzetbaarheid te implementeren. Hugo is een sterke gesprekspartner en weet de juiste informatie los te krijgen bij de medewerkers. Hij vertaalt dit in een helder rapport met praktische aanbevelingen waarmee je meteen aan de slag kunt gaan." 

Martijn Scheepers - Adviseur Strategie en HRM - Gemeente Bergen (L)

Individueel loopbaancoach-traject
"Samen met Hugo ben ik enige tijd geleden een zoektocht gestart naar een volgende stap (en de daarbij horende functie) in mijn carrière. Tijdens de zoektocht heb ik Hugo leren kennen als een zeer prettige gesprekspartner die goed luistert en op de juiste momenten kritische vragen stelt. Middels verschillende testen en een uitgebreide analyse van mijn beantwoording kreeg ik dankzij dit loopbaantraject al snel een goed beeld van hoe ik als persoon ben en wat ik wel/niet belangrijk vind in mijn werk. Elk gesprek dat we gehad hebben werd afgesloten met enkele goede tips van Hugo zijn kant, waarmee ik daadwerkelijk dichter bij mijn doel kwam. De gesprekken, testresultaten en leerdoelen heeft Hugo in een overzichtelijk rapport vastgelegd, zodat ik de mogelijkheid heb om dit op ieder gewenst moment nog eens rustig terug te lezen. Ik heb het loopbaantraject als "erg prettig en waardevol" ervaren en ik wil Hugo en zijn manier van aanpakken dan ook aan een ieder aanbevelen!"

Martin Nortier – Medewerker Ad Interim Finance